Skip to main content
30 jaar ervaring, meedenkende support, marktleider

Ontwikkeling en productie in Engeland

Paxton streeft ernaar de wereld veiliger te maken door middel van eenvoudige en kwalitatief hoogwaardige producten die u en uw bezittingen beschermen.

Over Paxton Benelux. De marktleider in toegangscontrole en deurintercomsystemen

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen. Hun systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, zij hebben een oplossing voor uw behoeften. Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden.

Als marktleider fabriceren zij al meer dan 35 jaar online en offline toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Hun research- en development afdeling focust zich op het ontwikkelen van producten en systemen voor specifieke beveiligings doeleinden. Hun toewijding resulteert zich in producten die een reputatie verworven hebben als zijnde betrouwbaar en zeer eenvoudig in gebruik.

Toegangscontrole

Complete toegangscontrole systemen


Toegangscontrole biedt u extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie op welk moment bevoegd is een gebouw of ruimte te betreden.

Draadloze deurbeslagen

Offline en online toepasbaar


PaxLock is een reeks draadloze online deurbeslagen. De PaxLock is batterij gevoed en is een lezer en deurcontroller in een deurbeslag. Eenvoudig te installeren op bestaande deuren en daardoor toepasbaar bij verschillende locaties.

Deurintercom

Weet wie u binnen laat


Met een deurintercom systeem kunt u een bezoeker identificeren voordat u hem daadwerkelijk toegang verleent tot uw gebouw.


We zijn er om u en uw bedrijf te ondersteunen

Experience center

Het Paxton Benelux Experience Center is een state of the art showroom. Hier kunt u alle Paxton producten zelf zien en voelen. Ervaar de software en live demonstratie met cctv en inbraak integratie. Tevens kunt u terecht in het Experience Center voor technische product trainingen.

Support

Komt u er even niet uit neem dan contact op met onze support afdeling.

Kernwaarden

Paxton streeft ernaar de wereld veiliger te maken door middel van eenvoudige en kwalitatief hoogwaardige producten die u en uw bezittingen beschermen.

Paxton test facility

Ieder product geproduceerd door Paxton wordt onderworpen aan strenge testen om ervoor te zorgen dat deze voldoen aan de eisen die gesteld worden voor deze producten.

Sinds augustus 2019 heeftt Paxton een eigen ‘state of the art’ testcenter.